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Rule 14. Call the Question
Submitted By: Alderperson Doran, District 15

Rule 14. Call the Question - The motion to call the question cannot be used when the speaker yields to

another and then regains the floor. No member can call the question while speaking to the issue. Note: The

motion to call the question is not debatable per Robert’s Rules. The motion to call the previous question will

not be allowed during committee meetings, but will be allowed during deliberations of the Committee of the

Whole. At the time the question is called, Common Council members present must give unanimous consent to

call the question. The question cannot be called more than one (1) time on any given item being considered.
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